Informatie

Top service

Wij van Spuitwerk op maat zijn gevestigd in Amsterdam en opereren door heel Nederland.

Het leveren van fraaie resultaten is waar ons bedrijf landelijk om bekend staat. Dit kunnen wij dan ook alleen realiseren door gebruik te maken van enkel kwalitatieve producten.

Dit doen wij dag in, dag uit met ontzettend veel passie en plezier. Bij ons geldt: Afspraak is Afspraak, dit betekend dat u echt op ons kan rekenen. U kunt bij ons terecht voor traditioneel schilderwerk, sauswerk, latex verfspuiten, houtrotsanering en decoratief stuc design.

Bent u opzoek naar een eerlijk en betrouwbaar bedrijf, wilt u weten of wij datgene aanbieden waar u naar op zoek bent? Of heeft u speciale verzoeken? Neem dan contact met ons op: Telefonisch, per mail, of whatsapp

Diensten

Onze ervaring in combinatie met het gebruik van kwalitatief materiaal heeft ervoor gezorgd dat wij in meerdere diensten topkwaliteit leveren. Graag luisteren wij naar uw wensen en wij denken altijd met u mee. Na een succesvolle oplevering zijn wij net zo trots als u. Hieronder vindt u de verschillende diensten die wij aanbieden:

MILIEUBEWUST EN RECYCLING

Wij zijn milieubewust met ons beroep.

Dit betekend dat wij onze afvalwater, afkomstig van projecten, opvangen en inleveren bij een Clean Water Global deposit punt.
Deze organisatie verwerkt het afvalwater tot grondstof en gezuiverd water.

Wij doen aan recycling van gebruikte materialen (plastic/papier) en afvoer van spoelwater volgens de CWG-normen.